Ophalen en verzenden van producten uit de winkel

Ophalen

Producten uit de winkel zijn altijd gratis op te halen na ontvangst van een e-mail met de bevestiging dat je producten klaar staan.

Ophaalmoment plannen

Het ophalen van je werkstukken en bestellingen is niet op alle momenten mogelijk. Er is niet altijd iemand in de studio aanwezig en er wordt ook veel les gegeven, daarom is het belangrijk even een ophaalmoment te plannen.

Het is ook mogelijk je webshop bestelling op te halen als je toch al komt voor een workshop, cursus of Vrij Atelier. Je bestelling staat dan voor je klaar zodra je de bevestiging hebt ontvangen per e-mail.

Verwachte levertijd:

Doorgaans staat je bestelling binnen 3-5 werkdagen voor je klaar.

Kosten:

Gratis


Verzending

Het is ook mogelijk om bestellingen uit de winkel te laten verzenden. De kosten hiervoor zijn wellicht hoger dan je gewend bent. Ongebakken klei is een relatief zwaar product en lastig per post te verzenden en (gebakken) keramiek en keramiekproducten zijn veelal breekbaar. Om deze reden verzenden en verpakken wij alle bestellingen met de grootste zorg, dit kost tijd en geld en die moeten wij helaas doorberekenen. Om deze reden verzenden wij momenteel ook alleen binnen Nederland. Binnen Weesp bezorgen wij zelf.

Verwachte levertijd:

Bestellingen binnen Nederland verzenden wij eens per week, waardoor de gemiddelde levertijd 5-7 werkdagen is.

Bestellingen binnen Weesp, Driemond & Nigtevecht kunnen eerder worden geleverd en dit zal altijd even in overleg gaan. Na je bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een bezorgmoment te plannen.

Kosten:

 1. Binnen Weesp, Driemond & Nigtevecht:
  1. Gewicht tot 30kg: €12,50
  2. Gewicht tot 60kg: €20,-
  3. Gewicht boven 60kg: in overleg
 2. Binnen Nederland:
  1. Gewicht tot 4.5kg: €12,50
  2. Gewicht tussen 4.5kg en 10kg: €20,-
  3. Gewicht tot 30kg: 45,-
  4. Gewicht boven 30kg: in overleg