Team

Ellen / klei-juf

Ik word blij van vieze handen, spelen, contact met (kleine) mensen en toffe dingen maken. In januari 2022 startte ik KLEILOKAAL om jou de ruimte te geven om te ontdekken wat klei voor jou kan betekenen.

Ik heet je graag van harte welkom!

Waarom ik KLEILOKAAL ben gestart?

Robin / klei-juf

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met een cursus pottenbakken en inmiddels heb ik mijn hart verkocht aan de klei. Creatief met m'n handen in de klei met als resultaat een kopje, schaaltje, bord of vaas.

Heel graag laat ik jou ook kennismaken met de wereld van de klei en al haar mogelijkheden. Ik kijk er naar uit!

Karin / studio-assistent

Al jaren gefascineerd door keramiek, zette ik vorig jaar de stap naar zelf maken, bij KLEILOKAAL! Het klei virus had me al snel te pakken: er is zo ontzettend veel te leren en te ontdekken - dat is misschien nog wel leuker dan de resultaten. Zo blij dat ik klei :-)

Eliane / Vrij Atelier host

Ik volgde bij KLEILOKAAL een cursus en binnen no time was ik verkocht! Spelen met klei, wat is dat een feestje. Ik raakte redelijk snel verslaafd en inmiddels ben ik niet meer weg te slaan bij KLEILOKAAL. In de avonden speel ik in een musical en ik vind niets heerlijker om overdag lekker bij te komen en nergens aan te hoeven denken. Want zodra mn handen de klei aanraken ben je nergens anders meer mee bezig!

Kim / Vrij Atelier host

Ik hou van het buitenleven. Skeelerend door de weilanden en dorpen rondom Amsterdam. 
Als ik daar niet te vinden ben, is de kans vrij groot dat ik met m'n handen in de klei zit om weer een nieuw keramiek item te maken.


Want hoewel ik vrij nieuw ben in de wereld van keramiek - mede mogelijk gemaakt door KLEILOKAAL- is de hobby inmiddels flink uit de hand gelopen en ben ik ook te vinden als 1 van de hosts bij Vrij Atelier.

Mette / Vrij Atelier host

Met een groep vrienden woon ik op een oude boerderij, we hebben veel te verbouwen en ik vind het dan ook heerlijk om van niets, íets te maken. Dat is natuurlijk exact wat je met klei ook doet - je creëert  van een vormeloze homp een kunstwerk. Het resultaat daar gelaten, geniet ik zelf vooral ook erg van het proces. De klei door je handen voelen glijden, het draaien van de schijf, een moment voor jezelf in de chaos van alledag. KLEILOKAAL biedt mij een moment om tot rust te komen - iets wat we allemaal nodig hebben en onszelf mogen gunnen.