Team

Ellen / klei-juf

Ik word blij van vieze handen, spelen, contact met (kleine) mensen en toffe dingen maken. In januari 2022 startte ik KLEILOKAAL om jou de ruimte te geven om te ontdekken wat klei voor jou kan betekenen.

Ik heet je graag van harte welkom!

Waarom ik KLEILOKAAL ben gestart?

Robin / klei-juf

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met een cursus pottenbakken en inmiddels heb ik mijn hart verkocht aan de klei. Creatief met m'n handen in de klei met als resultaat een kopje, schaaltje, bord of vaas.

Heel graag laat ik jou ook kennismaken met de wereld van de klei en al haar mogelijkheden. Ik kijk er naar uit!

Eliane / studio-assistent & klei-juf

Ik volgde bij KLEILOKAAL een cursus en binnen no time was ik verkocht! Spelen met klei, wat is dat een feestje. Ik raakte redelijk snel verslaafd en inmiddels ben ik niet meer weg te slaan bij KLEILOKAAL. In de avonden speel ik in een musical en ik vind niets heerlijker om overdag lekker bij te komen en nergens aan te hoeven denken. Want zodra mn handen de klei aanraken ben je nergens anders meer mee bezig!

Kim / Vrij Atelier host & klei-juf

Ik hou van het buitenleven. Skeelerend door de weilanden en dorpen rondom Amsterdam. 
Als ik daar niet te vinden ben, is de kans vrij groot dat ik met m'n handen in de klei zit om weer een nieuw keramiek item te maken.


Want deze passie is inmiddels flink uit de hand gelopen en daarom ben ik ook te vinden als 1 van de hosts bij Vrij Atelier.

Charlotte / Vrij Atelier host & klei-juf

Na mijn eerste cursus bij KLEILOKAAL was ik meteen verkocht! Spelen met klei is voor mij echt ontspanning. Ik kan er al mijn creativiteit in kwijt. Ik heb een drukke baan waarbij ik veel in de auto of achter de computer zit. Ik vind het dan ook heerlijk om even uit mijn hoofd te zijn en lekker met mijn handen te werken. Ik ben als host vooral in het weekend bij KLEILOKAAL te vinden. Leuk om je daar een keer te zien!

Ninke / Vrij Atelier host

Als klein kindje al vond ik het leuk om met klei dingetjes te maken, maar stiekem keek ik verlekkerd naar de (voor mij toen te grote) draaischijf. Vele jaren later ging ik een cursus pottenbakken/draaien doen en sindsdien ben ik totaal verslaafd. Bij KLEILOKAAL vond ik de sfeer zó fijn dat ik ben blijven plakken, en ik kijk elke keer weer uit naar hier met m’n handen in de klei zitten! Voor mij de heerlijkste zen-afwisseling van twee drukke kleine kindjes en een kantoorbaan ;-)